Gravid tjente penge på graviditet

Denne gravide kvinde tjente penge på sin graviditet

Det er før blevet sagt, at en graviditet kan være så travl en periode, at det ofte kan føles som et fuldtidsjob. Men for én kvinde har graviditeten rent faktisk fungeret som et job – og et temmelig indbringende et af slagsen.
En kvinde i USA indrykkede en annonce for at fremme sin graviditet på Jacksonville’s Craigslist. I annoncen tilbød hun positive graviditetstests til alle, der var villige til at betale for ydelsen. I en pressemeddelse udtaler Craigslist: “Kvinden var angiveligt tre måneder inde i sin graviditet på tidspunktet for annonceringen og var villig til at sælge hendes graviditetstest eller hendes egen urin, som andre efterfølgende kunne bruge, når de skulle graviditetsteste sig selv.”

Kunne bruges til at afpresse chefen

Hvorfor skulle nogen betale for den slags? Teksten i den oprindelige annonce havde et par ideer: “Jeg tilbyder et produkt, hvor du som forbruger er i stand til at købe en positiv graviditetstest eller urin til eget brug […] Uanset om du bruger det til din egen morskab, eller til at afpresse din administrerende chef, med hvem du haft en affære – hvilket JEG ER LIGEGLAD MED. Dette er en handel, hvor der ikke stilles nogle spørgsmål. Fortæl mig hvad du har brug for, hvorefter jeg leverer.”

LÆS OGSÅ:  Kostråd under din graviditet

Hun tilføjede også: “Jeg vil ikke kræve en overpris for urintesten, men samtidig vil jeg have en seriøs pris. Du skal ikke kontakte mig, hvis du vil være nærig og vanskelig.”

Inspireret af andre kvinder

Journalister fra WJAX/WFOX gik undercover for at lære mere om kvinden med annoncen, som efter sigende havde et dagligt budget på Craigslist på omkring $200 om dagen. Mens kvinden forståeligt valgte at forblive anonym, fortalte hendes tidligere online søgninger lidt om hendes motiver. Kvinden kom tilsyneladende frem til ideen om at tilbyde denne form for service, da hun søgte efter arbejde, hun kunne udføre fra hjemmet mens hun var gravid. Det lader sågar til, at hun er ikke den eneste kvinde, der tilbyder positive graviditetstests. Kvinden fortalte journalisterne, at hun var inspireret af andre kvinder, der ligeledes sælger deres graviditetstests.

Det er forståeligt, at gravide kvinder ofte er nødsaget, til at betale for ubehageligt høje graviditetsrelaterede udgifter – men alligevel er vi nødt til at spørge… er dét hun laver etisk korrekt? Hvad mener du? Del din mening i kommentarfeltet herunder.

LÆS OGSÅ:  Babymassage: hvorfor og hvordan du kommer igang

 

Hvad kigger du efter, når du skal købe udstyr/møbler til den lille?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...
(Besøgt 867 gange, 1 besøg idag)

Tilmeld nyhedsbrev